SANDRA CARRASCO & DAVID DE ARAHAL + JULIAN ESTRADA & MANUEL SILVERIA

  • Dissabte 20 de maig de 2023 a les 20:00h

SANDRA CARRASCO & DAVID DE ARAHAL
“Un espejo donde mirarse” Homenatge a Pepe Marchena. Sandra Carrasco, és sentir una veu que acarona les cordes del vent. Un mar immens que baixa d’un cel estrellat, per navegar-lo entre els límits del record per aquella guajira eterna i neta d’oblit que travessa els temps, i per un ressò de mel que ressona sense parar a les parets del seu cor. D’aquí neix una promesa per homenatjar Pepe Marchena. Una promesa que a dia d’avui, és de carn i ossos que viu i respira a la seva prodigiosa gola, plena de matisos, girs, trins, melismes… que bonic llenç per als sentits!

JULIAN ESTRADA & MANUEL SILVERIA
El cantaor Julián Estrada neix a Puente Genil (Còrdova). S’inicia al flamenc rebent classes de guitarra a l’edat de 10 anys. En tornar del servei militar decideix presentar-se a un concurs per a aficionats locals que es va celebrar a Puente Genil. Obté el primer premi, podent així actuar al festival que tots els 14 d’agost se celebra a la vila amb els millors artistes del moment. A partir d’aquí comença a preparar-se per poder concursar per la geografia andalusa andalusa i fora d’ella.
El seu palmarès de primers premis és molt extens. Entre els més importants destaquen Alhaurín de la Torre, Rincón Flamenco de Córdoba, Porcuna, Nerja, Estepona, Málaga, Antequera, Cartagena, Baena, Valdepeñas, Pinto (Madrid), Ronda, Loja, Mairena del Alcor i el primer premi obtingut al el III Concurso de Cante Flamenco organizado por la Confederación Andaluza de Peñas Flamencas. Però el reconeixement al seu talent artístic li va venir el 1998 quan va guanyar dos premis al XV Concurso Nacional de Arte Flamenco de Córdoba, el «Dolores La Parrala» i el Cayetano Muriel.