Informació

Venda d’entrades:

VENDA ANTICIPADA: http://www.entradescornella.cat

VENDA PRESENCIAL: a partir d’una hora abans a la taquilla de la sala.

Aforament limitat. Localitats numerades

DESCOMPTES:

S’estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats a la venda anticipada (online). S’afegeix un altre descompte del 10% sobre el preu de les localitats la venda anticipada (online) amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els que s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada). En aquest cas s’haurà d’acreditar físicament el carnet a l’accés de l’espectacle. En el cas de no acreditar-se físicament, s’hi denegarà l’accés sense retorn de l’import abonat, per utilització fraudulenta de les entrades.

S’estableix un descompte del 10% sobre el preu de les localitats comprades a la taquilla, amb la presentació dels següents carnets: Carnet Jove, Carnet +25, Carnet d’estudiant, Carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Carnet de Voluntariat per la llengua, Tarja rosa, Majors de 65 anys (en aquest cas es pot acreditar amb el DNI/NIE), i altres grups i/o col·lectius amb els que s’estableixin acords i/o convenis (1 carnet per entrada), s’haurà d’acreditar físicament el carnet al moment de la compra de l’entrada.

CONDICIONS GENERALS ABONAMENT FLEXIBLE CORNELLÀ:

En tractar-se d’un abonament flexible, el comprador té la possibilitat de triar els esdeveniments que vol que ho conformi, amb un mínim de 4 esdeveniments per abonament.

Per a això, haurà d’escollir les butaques que desitgi en cada esdeveniment i afegir-les a la cistella. Un cop finalitzat el procés de compra, s’aplicarà el descompte del 30% tot just abans de fer el pagament.

Per accedir a l’esdeveniment haurà de triar butaques d’entre els 4 i els 11 esdeveniments. El descompte d’abonament flexible s’aplicaràsobre el mínim d’entrades escollides per a un esdeveniment. Per exemple: si esculls 2 entrades per a l’esdeveniment A i 5 entrades per a l’esdeveniment B, només s’aplicarà el descompte d’abonament flexible sobre 2 entrades de cada espectacle seleccionat. Per a la resta de les entrades s’aplicarà el preu de venda en línia.

Assegureu-vos de seleccionar totes les butaques desitjades en cada esdeveniment. Un cop enviat a la cistella, no podrà afegir o treure butaques.

Una vegada que té totes les butaques que desitja en el carret, premi “finalitzar abonament” per aplicar el descompte i “confirmar compra” per a procedir al pagament.

Formen part de la Xarxa Apropa Cultura

Cedim part de les nostres localitats i les posem a la venda a preu molt reduït amb l’objectiu de facilitar l’accés universal a la cultura. Col·laborem amb Apropa Cultura una xarxa de teatre, auditoris, museus, festivals i entitats del sector social que treballa per què les persones en situació de vulnerabilitat puguin assistir als espectacles a un preu reduït de 3€.
Són les entitats i centres socials que treballen amb persones en risc d’exclusió social els que s’encarreguen de la reserva d’entrades.


Més informació: 93 377 02 12 Ext. 1462 de 10h a 14h. cultura@aj-cornella.cat