EDRA – Pablo Yupton & Andrea Jiménez

EDRA
Pablo Yupton & Andrea Jiménez

Auditori de Sant Ildefons
Cornellà de Llobregat
Dissabte 12 de març, 20 h
5,40 €
50 minuts

Aquest singular espectacle és un concert que hibrida jazz modern amb un solo de flamenc. Posa de manifest el diàleg i replantejament de codis entre les dues disciplines, al mateix nivell i en el mateix espai de temps, a través d’eines clàssiques de composició i improvisació musical del jazz i de la dansa d’arrel. Amb aquesta unió, els artistes creen un vincle de diverses identitats que construeix, per a l’espectador, el sentit de pertinença i d’arrelament cap a tots dos gèneres a través de les figures dels solistes.

Andrea Jiménez és ballarina especialitzada en dansa espanyola, coreògrafa i directora d’Ancorae Danza, on desenvolupa projectes escènics i pedagògics al voltant del gest de les danses i músiques d’arrel.

Pablo Yupton és guitarrista, baixista, productor, compositor i lletrista, músic multiinstrumentista i compositor establert a Barcelona des de fa vint anys. Dirigeix el programa de difusió cultural Radio nadie al volante i treballa amb altres formacions musicals com DDM per a Alemanya, Anglaterra i Itàlia.

FITXA ARTÍSTICA I TÈCNICA

Autoria i direcció: Pablo Yupton & Andrea Jiménez
Interpretació: Andrea Jiménez
Música: Pablo Yupton (guitarra), Iñaki Rodríguez (bateria) i Álvaro Taborda (contrabaix)
Autoria / Direcció musical: Pablo Yupton
Escenografia: Sergi Cerdan
Audiovisual: Nil Mujal
Vestuari: Andrea Jiménez/ Raquel Eme
Disseny d’il·luminació: Sergi Cerdán
Producció/ Acompanyament: Ancorae Danza/Noemí Osorio
Coproducció: Nadie al Volante Records / Ancorae Danza
Agraïments: La Tacones Sant Cugat, Rai – Recursos d’Animació Intercultural, Nadie Al Volante Records, Ancorae Danza i Generalitat de Catalunya