Cia. Constanza Brnčić/La Sospechosa: What is the word?

Cia. Constanza Brnčić/La Sospechosa

Dissabte 16 de març, 21 hores, a l’Auditori Sant Ildefons

Cia. Constanza Brnčić/La Sospechosa

A través de la peça per a piano Triadic Memories de Morton Feldman, la ballarina i coreògrafa Constanza Brncic ens proposa una dansa de la memòria, recorreguda per les paraules no dites de l’últim poema de Samuel Beckett.
What is the Word és el títol de l’últim poema de Samuel Beckett i la pregunta que recorre aquest espectacle, en el qual la peça musical Triadic Memories de Morton Feldman, el cos i la llum cohabiten un espai i un temps.
Aquesta proposta escènica neix d’un interès molt íntim per la música de Feldman i per l’última poesia de Beckett. Des de llocs diferents semblen fer-se preguntes similars. Hi ha en tots dos una preocupació per la paradoxa de l’expressió, per la dificultat de recordar, per la necessitat de silenci, així com per la concepció del temps i de l’escala espacial.
La trobada i el diàleg de la coreògrafa Constanza Brncic amb aquestes obres provoca una dansa que busca atreure altres capes de sentit, inscrites en els gestos recordats i oblidats, i que posa en joc la gosadia i el pudor implícits en l’acte de representar.

Preu d’entrada: 5€