Cia.Sonia Sánchez: Le Ça

Cia.Sonia Sánchez: Le Ça

Divendres 29 de març, 21 hores, a l’Auditori Sant Ildefons

Cia.Sonia Sánchez: Le Ça

L’austeritat de Le Ça és una de les característiques més distintives d’aquest experiment que busca reduir la dansa a l’indispensable. A Le Ça no hi ha dramatúrgia i l’escenografia és minimalista. No obstant això, és justament aquesta sobrietat la que genera espontàniament una atmosfera confessional, un moment de gran intimitat en el qual Sònia exposa el treball de recerca que ha desenvolupat al llarg de la seva carrera. Desprendre’s de la tècnica, és un camí ardu que comença contradictòriament per dominar-la. Només llavors, té sentit deslligar-se d’aquesta. El genuí i personal sorgeixen a posteriori.
En aquesta producció, la bailaora invoca al flamenc i la dansa japonesa butoh, creant un ritme molt menys accelerat al del flamenc tradicional. A Le Ça els moviments són meditats quan troben l’expressió a través del butoh, i més impulsius quan fan ús del flamenc.
Sònia Sánchez i els dos músics que l’acompanyen ens conviden a un viatge a les pulsions de l’inconscient. Le Ça consisteix a “improvisacions” pactades, on a partir d’oblidar la tècnica, l’inconscient flueix.

Preu d’entrada: 5€