PISTACATRO – Orquesta de Malabares – CLOENDA DEL FESTIVAL

Carpa de la plaza de Catalunya

Espectacle recomanat per a tots els públics

PISTACATRO presenta el seu espectacle “Orquesta de Malabares”, un dels projectes més originals i suggeridors en el camp escènic a Galícia. Conjuminant els dos mons en un mateix escenari com són el CIRC i la MÚSICA de la mà de 6 malabaristes i una trentena de músics. A Cornellà estaran acompanyats per la Cornellà Band, banda de música de la Societat Cultural “La Unió”.

És un espectacle que posa en escena a sis malabaristes i una banda municipal. Una relació entre música i circ.
Un concert on els malabars són els ballarins d’aquest ballet aeri. Clarinets, saxos i trompetes són els pintors d’un quadre expressionista en el qual les boles, maces i cèrcols dibuixen en l’aire els sentiments i emocions que transmet la música i el circ.
La banda i els seus músics, fora de la seva zona de confort, participen, gairebé com a actors, d’un espectacle teatral tocant temes i estils fora del comú. En definitiva, aquest és un espectacle d’instruments daurats, grans tambors, platerets, camises blanques, uniformes i magistrals obres clàssiques; però tambien de pantalons curts, samarretes, ulleres de sol, funk, blues, pop i punk.

La Cornellà Band (Societat Coral La Unió) es nodreix dels músics de la Xaranga Sarau (el grup que alegra festes, cercaviles i actes festius de la ciutat), però neix amb una clara voluntat d’acollir a tot músic amb ganes d’evolucionar, vingui d’on vingui.

Espectáculo recomendado para todos los públicos
Por invitación