INDALA + KINTSUGI + EUFORIA

Diumenge 7 de març, 12.00 h
La Caldereria. La Postindustrial Zona Creativa – Exteriors (Accés per C/ Lluís Muntades, darrera del Supermercat Lidl)
INDALA + KINTSUGI + EUFORIA

INDALA proposa un recorregut escènic en el qual es descobreix l’ésser humà en les seves formes primitives i contemporànies, la influència dels ritus en la transmissió de missatges de caràcter social i com aquests constitueixen una defensa instintiva del mateix ésser enfront del desenvolupament unilateral de la intel·ligència i el seu influx antisocial.

Amb el breakdance com a base, DAVID VENTO DANCE THEATRE és una companyia multidisciplinària que conjumina dansa, teatre físic i circ. David Vento ja havia format part de companyies de dansa urbana com Dani Panullo Dance Co. o Circle of Trust i d’elencs de companyies de diferents estils de dansa. També havia participat en el programa de creació artística “Watermill Summer Program: a laboratory for performance”, alThe Watermill Center, Nova York, on va començar a treballar amb el director, escenògraf i dramaturg Robert Wilson. David Vento decideix crear la seva pròpia companyia després de rebre el 2018 el 1r premi de l’Urban Facyl i el 1r premi al Certamen de Joves Creadors de Madrid per la seva peça INDALA. El 2020 rep el Premi al Millor Espectacle de Nit per la seva peça Neanderthal.

El KINTSUGI és una tècnica japonesa de reparació d’objectes que es remunta al segle XV, i una filosofia que planteja que les fissures i les reparacions formen part de la història i la bellesa d’un objecte, i que no cal amagar-les. Interessats en els nous llenguatges i en els límits del moviment, la companyia Iron Skulls Co se submergeix, a través de la dansa, en la recerca de la relació entre la tècnica, la bellesa i la imperfecció.

Aquest col·lectiu de Barcelona, format per ballarins i ballarines de tot l’Estat espanyol, és conegut pel seu peculiar estil que contínuament prova d’investigar els límits del moviment barrejant diverses disciplines com el breakdance, el hip-hop, la dansa contemporània, l’acrobàcia i les arts marcials.

Quedareu impressionats per aquest espectacle que fusiona dansa aèria i música electrònica sobre una gran plataforma rectangular suspesa a l’aire. La música activarà el viatge aeri dels ballarins i ballarines i el convertirà en una festa per a tots els presents a través del ritme, la dansa vertical i els dibuixos acrobàtics. Un espectacle catàrtic que indueix al ball lliure, a moure el cos i a gaudir del moment.

EUFÒRIA en grec antic significa ‘força per suportar’. En aquest muntatge, una plataforma musical i de ball ajuda a superar aquestes adversitats als ballarins i ballarines, que experimenten sentiments intensos de benestar i excitació. Sacseja la teva eufòria!

Sacude és una companyia de dansa vertical i dansa aèria de Barcelona que transmet la bellesa de la ingravitació des d’un punt de vista diferent. El seu fundador i director, Samuel Delgado, crea espectacles que fusionen art i tècnica a través del teatre, la dansa, el circ, l’audiovisual i la música; i ho combina amb tecnologia d’avantguarda per crear experiències efímeres inoblidables.

Preu d’entrada: Gratuït amb reserva prèvia d’entrada. Aforament limitat