GALA SOLIDÀRIA -EL FESTIVAL DE PALLASOS AMB PALLAPUPAS

Dimecres 19 / Lloc: carpa de la Plaça de Catalunya / Hora: 19 h. / Preu únic: 6 €

Els Pallapupas som actors i actrius professionals formats en tècniques teatrals, en clown i amb coneixements sanitàris, necessaris per fer la nostra feina. Treballem amb un mètode artístic propi, orientat a pacients de totes les edats i en estreta col·laboració amb el personal sanitari.

Amb més de vint anys d’experiència, treballem per donar-li lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia i, d’aquesta manera, poder transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida.

La gala SOLIDÀRIA serà l’espectacle d’ALAPISTA! i estarà conduida per La Churry, una pallassa extraordinària de casa nostra, acompanyada per la súper banda del maresme Pa de Kilo, que posaran música als números presentats per 4 artistes amb estils ben diferents. Barbara Probst – França – amb “Histoire d’eau”, Aime Morales – Canàries/Veneçuela – ens presenta “Aimoko”, Hilary Chaplain – Estats Units – ens farà riure amb “Classically Trained Musician” i Lotta & Stina – Finlàndia/Catalunya – amb els seus “equilibris sobre rola bola”.

Passin i vegin senyores i senyors! L’espectacle està servit! Us hi esperem amb els braços oberts i un somriure d’orella a orella!

L’import íntegre del ticket és una donació a Pallapupas CIF: G621123484