Abonament Cornellà Escena y Cultura en Familia

CONDICIONS GENERALS ABONAMENT FLEXIBLE CORNELLÀ

En tractar-se d’un abonament flexible, el comprador té la possibilitat de triar els esdeveniments que vol que ho conformi, amb un mínim de 4 esdeveniments per abonament.

Per a això, haurà d’escollir les butaques que desitgi en cada esdeveniment i afegir-les a la cistella. Un cop finalitzat el procés de compra, s’aplicarà el descompte del 30% tot just abans de fer el pagament.

Per accedir a l’esdeveniment haurà de triar butaques d’entre els 4 i els 11 esdeveniments. El descompte d’abonament flexible s’aplicarà sobre el mínim d’entrades escollides per a un esdeveniment. Per exemple: si esculls 2 entrades per a l’esdeveniment A i 5 entrades per a l’esdeveniment B, només s’aplicarà el descompte d’abonament flexible sobre 2 entrades de cada espectacle seleccionat. Per a la resta de les entrades s’aplicarà el preu de venda en línia.

Assegureu-vos de seleccionar totes les butaques desitjades en cada esdeveniment. Un cop enviat a la cistella, no podrà afegir o treure butaques.

Una vegada que té totes les butaques que desitja en el carret, premi “finalitzar abonament” per aplicar el descompte i “confirmar compra” per a procedir al pagament.

COMPRAR ABONAMENT