MARÍA TERREMOTO I DAVID PINO EN CONCERT

Dissabte 5 de maig, 22 hores, a l’Auditori Sant Ildefons

Maria Fernández Benítez, cantaora. És coneguda artísticament en el món Flamenc com “María Terremoto”. És descendent de la saga de la família “Terremoto” de Jerez de la Frontera, estirp de grans mestres. Neta del geni del cant ” Terremoto de Jerez” i filla del cantaor “Fernando Terremoto”.
Considerada una de les promeses més clares del cant flamenc del moment, per això li han atorgat el Giraldillo a l’artista revelació de la XIX Biennal de Flamenco de Sevilla.
David Pino Illanes va néixer a Puente Genil (Còrdova) el 1972. A l’edat de 15 anys obté el seu primer premi de cant flamenc.
Professor de guitarra flamenca del Conservatori Superior de Música de Còrdova. Compte, des de 1994, amb la Penya Flamenca David Pino que es va inaugurar a Puente Genil.
Va ser finalista en el Concurs de Joves Intèrprets de la Biennal de Sevilla el 1998, Guardó L’Olivera (de la revista flamenca L’Olivera) a l’Artista Novell que per votació popular li és atorgat al costat de Paco de Lucía, Enrique Morente i Joaquín Grilo. Trofeu “Flamenc Jove de l’Any” de R.N.E a Còrdova. Menció Honorífica en el Concurs Nacional d’Art Flamenc de Còrdova en el grup Enric El Bessó. Premi de tonás, seguirillas i soleares al XLII Festival Internacional del Cante de las Minas de La Unión (Múrcia).
En l’actualitat és un dels cantaors tradicionals en els festivals de flamenc.

Acompanyada a la guitarra per Nono Jero.
Acompanyat a la guitarra per Alejandro Hurtado.

Preu d’entrada: 10€